Alltid på fyris.se

- Fri frakt

- Snabba leveranser

- Leverans till dörren

- Betala med kort

kortbetalning med payson

Våra årsböcker:
Alla (38)
Händelser man minns (32)
Kameraboken (6)

Våra reseguider:
Alla (90)

Årsboken Händelser Man Minns

En krönika i ord och bild

Kommer du ihåg vad som hände sommaren 1991 eller vintaren 2001?

Minne av födelseåret finns för åren 1982 till 2014. Speglar ett år från 1/1 – till och med 31/12. Med bilder från stort och smått från hela världen tagna – en present med ett värde för framtiden.

Överlägsen present till ett årsdagar, födelsedagar, konfirmationer, studentexamen, bröllopsdagen, jubileum, en present som mottagaren uppskattar och kommer ihåg – med försättsblad och valfri text eller ett barnhoroskop se bland våra allternativ – gå in och läs de olika horoskopen på varunamnet HOROSKOP.

Speciellt – vi sätter in ett försättsblad eller horoskop med valfri text, t.ex. födelsedata som namn, datum, längd, vikt, födelse plats och föräldrarnas namn. Välj själv vad där skall stå – Bifoga önskad text.

Inbunden i hård pärm i ett påkostat utförande med guldtoppsnitt, guldinpräglad framsida och rygg format 211 x 295 mm sidantal 320. Vikt ca 1560 gram.

Prislista: 299 kronor

Försättsblad och fri frakt ingår i priset. Se förslag på försättsark under själva produkten.

Mot faktura 30 dagar, kort eller direktbetalning.

Leveranstid ca 9 arbetsdagar.

Förslag till text:

2010 hände det mycket i världen . Allra viktigaste var att det den 15 mars föddes en liten flicka som fick namnet MADELENE.

Med önskan om ett fortsatt gott liv .

Mormor och Mofar

Gör så här, – tryck KÖP – Gå till kassan – fyll i dina kunduppgifter – meddela om du vill ha text på försättsbladet under Ordernoteringar och skriv in texten och önskad leveranstid – har du någon rabattkod fyll i denna i rutan kampanjkod och tryck räkna om så får du det korrekta priset.

Har du frågor eller vill ha hjälp ring 040 611 47 70 måndag – torsdag 8.30 – 12 och 13-16.

Välkommen