Alltid på fyris.se

- Fri frakt

- Snabba leveranser

- Leverans till dörren

- Betala med kort

kortbetalning med payson

Våra årsböcker:
Alla (38)
Händelser man minns (32)
Kameraboken (6)

Våra reseguider:
Alla (90)

Årsboken Kamera är den perfekta presenten

Finns från året 2009 – 2015 som gåva till minne avt.ex. födelseåret, dopet, konfirmation, julgåva, minnesgåva – många skulle vilja ha en bok från det år de var födda. En present av stort värde både för givare.

Kamera innehåller ett år med bildmaterial av yppersta världsklass – bilder från stort och smått från hela världen tagna av några av världens bästa fotografer – bilder som slagit världen med häpnad. Här finns det mesta som inträffat under året som har varit av betydelse – sporten är väl representerad med en special avdelning samt även tema om politik, forskning, geofysik, teknik, film, kultur, arkitekturoch biografier och mode.

I dagens samhälle försvinner både bilder och händelser i rasande takt – vad som finns kvar till eftervärlden är i regel en digital version som i bästa fall sparats till eftervärlden. Här har du ett år tryckt som bevarats till eftervärlden som den såg ut det år boken gavs ut ett tidsdokkument i vilket inga förändringar sker.

Kamera finns för omedelbar leverans inbunden i hård pärm i ett påkostat utförande. Format 205 x 275 mm, sidantal 320 och vikt ca 1380 gram.

Vi levererar årsboken med ett valfritt försätts blad, som monteras fram i boken.

Förslag till text: Året 2010 hände det mycket i världen. Allra viktigaste var att den 16 mars föddes en liten flicka som fick namnet EBBA. Med önskan om ett fortsatt gott liv.från t.ex Mormor och Morfar – eller Eva och Knut – allt efter tycke och smak.

Gör så här, – tryck KÖP – Gå till kassan – fyll i dina kunduppgifter – meddela om du vill ha text på försättsbladet under Ordernoteringar och skriv in texten och önskad leveranstid – har du någon rabattkod fyll i denna i rutan kampanjkod och tryck räkna om så får du det korrekta priset.

Se förslag på försättsark under själva produkten.

Beställ idag och du har boken inom 9 dagar.

Har du frågor eller vill ha hjälp ring vår kundtjänst 040 611 47 70, måndag – torsdag 8.30 – 12 och 13 – 16.

VÄLKOMMEN