kamera_årsboken_2013

Kameraboken 2013

299 kr

Artikelnr: k 2013 Kategori:

Produktbeskrivning

Årsboken KAMERA 2013
Som gåva till minne av födelseåret , dopet, konfirmation, julgåva, minnesgåva – många skulle vilja ha en bok från det år de var födda. En present av stort värde både för givare och mottagare både givare och mottagare blir ihågkommna på försättsbladet.
Kamera innehåller ett kalendeår med bildmaterial av yppersta världsklass – bilder från stort och smått från hela världen tagna av några av världens bästa fotografer – bilder som många gånger slagit världen med häpnad. Häri finns det mesta som inträffat under året som har varit av betydelse – sporten är väl representerad med en special avdelning samt även tema om Politik, forskning, geofysik, teknik, film, kultur, arkitekturoch biografier.
I dagens samhälle försvinner både bilder och händelser i rasande takt – vad som finns kvar till eftervärlden är i regel en digital version som i bästa fall sparats till eftervärlden. Här har du ett år på pränt som bevarats till eftervärlden som den såg ut det år boken gavs ut ett tidsdokkument i vilket inga förändringar sker.
Kamera finns för omedelbar leverans från åren 2010 – 2013 inbunden i hård pärm i ett gediget utförande format 205 x 275 mm sidantal 320 vikt ca 1350 gram
Vi levererar årsboken med ett valfritt försätts ark, som monteras fram i boken
Förslag till text: Året 2010 hände det mycket i världen. Allra viktigaste var att den 16 mars föddes en liten flicka som fick namnet EBBA Med önskan om ett fortsatt gott liv. Mormor och Morfar – eller Eva och Knut – allt efter tycke och smak.
Dubbelklicka på den stor bokframsidan för att få fram bilder på försättsark.