KAMRA 2011 svart med omslag

99 kr

Kategori:

Beskrivning

Årsboken KAMERA 2011 svart med omslag

Årsboken Kamera levereras  utan försättsblad. Med försättsblad exempelvis ett trevligt barnhoroskop på försättsbladet till minne av ex födelseåret och då från Mamma och Pappa – Mormor och Mofar – Farmor – Fafar eller annan givare. tillkommer 50 kronor.
Kamera innehåller ett kalendeår med bildmaterial av yppersta världsklass – bilder från stort och smått från hela världen tagna av några av världens bästa fotografer – bilder som många gånger slagit världen med häpnad. Häri finns det mesta som inträffat under året som har varit av betydelse – sporten är väl representerad med en special avdelning samt även tema om Politik, forskning, geofysik, teknik, film, kultur, arkitekturoch biografier.
I dagens samhälle försvinner både bilder och händelser i rasande takt – vad som finns kvar till eftervärlden är i regel en digital version som i bästa fall sparats till eftervärlden. Här har du ett år på pränt som bevarats till eftervärlden som den såg ut det år boken gavs ut ett tidsdokkument i vilket inga förändringar sker.
Kamera finns för omedelbar leverans i inbunden i hård pärm i ett gediget utförande format 205 x 275 mm sidantal 320 vikt ca 1350 gram
Vi levererar årsboken med ett valfritt försätts ark, som monteras fram i boken mot extra kostnad på 50 kronor
Förslag till text: Året 2011 hände det mycket i världen. Allra viktigaste var att den 16 mars föddes en liten flicka som fick namnet EBBA Med önskan om ett fortsatt gott liv. Mormor och Morfar – eller Eva och Knut – allt efter tycke och smak.
Dubbelklicka på den stor bokframsidan för att få fram bilder på försättsark.

O B S ! På grund av att vi endast leverera via fraktföretaget D H L – måste ditt telefon nummer vara ett mobil nummer.Gör så här, – tryck KÖP – Gå till kassan – fyll i dina kunduppgifter – meddela om du vill ha text på försättsbladet under ordernoteringar och skriv in texten och önskad leveranstid – har du någon rabatkod fyll i denna i rutan kampanjkod och tryck räkna om så får du det korrekta priset.

Har du frågor ring gärna vår kundtjänst måndagar – torsdagar 9.00 -12  13.00 16.00 vi hjälper gärna till.